ATS’s recent office move at the end of October has allowed us to bring together the design department with project delivery to improve communication and collaboration on the projects and offer smoother delivery for our clients.

With an ongoing remit to put the customer at the centre of what we do, we hope this change goes some way to ensuring this is the case. As well as bringing our designers downstairs we have also endeavoured to seat people amongst or close to the people they are working with on the projects. We are confident this will result in better decision making, earlier involvement of the project teams and a more efficient delivery for our customers.

This is just the first step towards implementing world-class project management and customer service. Other improvements to the office include a larger downstairs meeting room with a fit-out of the second upstairs office which will become a wellbeing space. We also have laid a new gym style floor which has been put to good use already for our in-house yoga classes.